Mihrija! Përhajr na koftë, unë e morra!

Këngëtarja shqiptare, Mihrije Braha, rreth një muaj më parë njoftoi se ka marrë va ksinën kundër co ronavir usit.

Ajo dhe bashkëshorti i saj, këngëtari Naim Abazi, bënë të ditur se kanë marrë vak sinën e llojit A straZe neca.

Ylli i ekranit së fundmi ka publikuar një video nga momenti i va ksi nimit, gjersa ka falënderuar personin mjekësor që kanë qëndruar në linjën e parë të frontit në situatën e krijuar me pa ndemi.

“Gjithë falënderimi për heronjët e linjës së parë –mantilbardhët”, ka shkruar ajo.

Duhet theksuar që ditëve të fundit është rritur dukshëm numri i rasteve me CO V ID-19.