Në muajin e 4 të shtatzënisë, vjehrra nga Durrësi kërcënon nusen: Do të të çaj barkun e të ta nxjerr fëmijën..

SH TY PE KE TU VI DE ON

Një grua nga Durrësi është ndarë 4 vjet më parë nga bashkëjetuesi. Mosmarrëveshjet dhe dembelizmi i tij çuan në ndarje të çiftit. Gruaja rrëfen në emisionin “Historia ime” në Tv Klan sa ai nuk punonte e nuk i përgjigjej familjes, gjithashtu ajo thotë se edhe raporti me vjehrrën ka ndikuar ne ndarjen e saj./Pamjet meP0SHT.

Gruaja nuk ka qene e celebruar, madje edhe fëmija që ka sjellë në jetë është pa atësi. Ajo vjen sot të rrëfejë historinë e saj si dhe të kërkojë një përballje me ish-bashkëjetuesin.

Gruaja: Për familjen e tij nuk kam se çfarë të them, thjesht vjehrra që nderhynte. Kam qenë 4 muajshe shtatzënë kur më tha se ta ç aj barkun, ta n xjerr fëmijën nga barku sepse ti nuk e lë dot djalin tim. Kisha pro bleme të tjera, probleme me shëndetin gjatë shtatzënisë.

Mirela Milori: Pse ishte ac aruar raporti me vjehrrën?

Gruaja: Unë shkova nuse atje për të jetuar dhe jo për të l uf tuar as me njerëzit e tij, se unë doja djalin e tyre dhe ata do respektoheshin nga unë e do duheshin nga unë sepse unë lashë një familje dhe shkova gjeta një familje tjetër. Por gjërat nuk shkuan siç duhet, pas z ë nkave me vjehrrën, burri ishte ai që ta tërhiqte familjen të ecte para.

Gruaja tregon se kur ishte në muajin e katërt të shtatzënisë është larguar nga burri dhe ka shkuar në familjen e vetë. Ai nuk punonte, vëllezërit i çonin Lekë nga Greqia dhe i thoshin që ta mbajë gruan, por ai të gjitha i harxhonte në lloto.

Gjithashtu ajo tregon se burri dhe nëna e tij ishin shumë të lidhur me njëri-tjetrin dhe fjala e vjehrrit nuk dëgjohej aspak në shtëpi, sepse të dëgjohej fjala e tij, ajo do ishte akoma nuse në atë shtëpi. Ai i thërriste bija e babës dhe ka shumë respekt për të.

Mirela Milori: Pse vjehrra nuk donte mbarëvajtjen tënde me djalin?

Gruaja: Sepse nuk e kishte djalin të duhurin për mua. Isha më e zonja në punë, ç aja dru kur isha shtatzënë, më binte të f iktë dhe askush nuk vinte të me jepte dorën, as ai, as vjehrra.

Prej 4 vitesh ish-bashkëshorti i saj nuk është interesuar për të birin dhe nuk e ka takuar asnjëherë. Para një viti gruaja e ka marrë në telefon dhe i ka kërkuar që të takojë djalin, ai është shprehur se nuk e lë e ëma dhe i ati për ta takuar të birin.