La mbi 8000 euro bakshish në një restorant, kjo është arsyeja e mysafirit..

Pandemia ka tronditur gastronominë. Restorantet dhe baret në të gjithë botën duhej të mbylleshin, shumë kuzhinierë e kamerierët kishin mbetur pa punë.

Por një mysafir në një restorant në veri të Floridës mblodhi stafin prej 10 personave dhe i falënderoi për punën e madhe që po bëjnë, para se t’u lë atyre bakshish prej 10 mijë dollarëve për ta ndarë mes vetëve. Kjo shumë është e barabartë me 8 mijë e 523 euro.

Shawn Shepherd, pronar i Wahoo Seafood Grill tha, “Unë zakonisht nuk jam tipi emocional, por kjo me të vërtetë më tërhoqi. Ne të gjithë ishim të pushtuar nga kjo zemërgjerësi “.

Pronari i restorantit tha se ai kurrë nuk kishte përjetuar diçka të tillë në 35 vjet në industri. Këshilla është një “nxitje e madhe për moralin” e punonjësve.

Nuk kishte asnjë zili apo armiqësi midis kolegëve që kishin pushuar në atë mbrëmje. Përkundrazi ata ishit të lumtur për të tjerët që kishin përfituar nga akti i bamirësisë.

Postimi në Facebook “Wahoo Seafood Grill” tani është shpërndarë pothuajse 2,000 herë.