Pasi zmadhoj gjoksin, Tea bënë ndryshimin e radhës..

SH TY PE KE TU VI DE ON

Beri të përflitet mjaftë shumë për të, e kjo ndodhi pas Tea kishe zmadhuar gjoksin duke e shndërruar në gjigant.Ish konkurrentja bukuroshe, Tea, si duke nuk u mjaftua nga ndërhyrja në gjoks./Pamjet meP0SHT.


Ajo së fundi ka ndarë me fansa një video teksa tregon se pas gjoksit kishte vendosur të zgjatë flokët.

Ajo po dukej mjaftë bukur dhe simpatike./InfoKosova/