Mësuesi Përplas për tokë Nxënësin, por harron që nxënësit e tjerë po e filmojnë(VIDEO)

Një mësues është shkarkuar nga detyra në një shkollë në Karolinën e Veriut, pasi për plas një nxënës 12 vjeçar në tokë, su lm i filmuar në video.SH1K0 PAMJET

Mësuesi i pa dëshiruar zëvendësues kishte përfunduar kontratën e tij me “Western Guilford Middle School” të dielën, edhe pse fillimisht viktima, Jose Escudero, u pezullua për shtatë ditë gjatë in cid en tit.

I zemë ruar nga s ulmi, nëna e Escudero, Mayo Corrales, ka postuar videon në Facebook me shpresën e sigurimit të “drejtësisë” për djalin e saj.

Escudero tha për mediat lokale se s ulmi i ndodhur në ditën e Shën Valentinit, u zhvillua pasi mësuesi hodhi një kuti me çokollata në lavaman, ndërsa djali ka shkuar për t’i rimarrë ato. Kjo bëri që mësuesi të niste s ulmin e tij, duke e mbështetur fillimisht në mur dhe më pas e ho dhi atë në tokë.

Shkolla “Western Guilford” konfirmoi nëpërmjet Facebook se zëvendësuesi ishte liruar dhe prindërit kishin qenë të informuar për in cid entin. Të dy si Escudero dhe nëna e tij thonë se tani planifikojnë të ndërmarrin veprime l igjore kundër shkollës dhe mësuesit.