Vajza nga Italia habitet me makinat luksoze që pa në rrugët e Shqipërisë: Çfarë pune bëni? Më mësoni dhe mua..

ND1QEN1 V1DE0N P0SHTE

Ditet e fundit po qa rkullon ne rrj etet so ciale nje video ku nje vajze italiane tregon eskp eriencen e saj ne Shqiperi.

“Kur isha ne Shqiperi, pash qe shumica e Shqiptareve pr eferonin Mercedes dhe Audi, dhe jo makina dosido, por makina me vlere 100 mije euro.

Mendoja se makina ime Audi a4 i vitit 2010 ishte e bukur, por u g abova. Kam nje apel per gjithe Shqiptaret qe kane makina te bukura, ose me adoptoni, ose me mesoni zanatin tuaj”.

Ky ishte ap eli i vajzes italiane, per me teper ndiqni videon.