Ndodh edhe kjo! Me lopën në makinë shkon për të blerë hamburger (PAMJE)

Shumë njerëz zgjedhin të marrin kafshët e tyre shtëpiake në makinë, si shoqërues apo pasi nuk kanë se me kë t’i lënë në shtëpi, por kjo video të lë pa fjalë. Një shofer në Winsconsi fílmoi rastësisht një person që në makinën e tij kishte marrë l opën në sediljen e pasme dhe po qëndronte në parkingun e një restoranti të McDonalds për të pritur porosinë /Pamje mePosht

Videoja u shpërnda me shpejtësi në internet dhe u bë vírale për një kohë shumë të shkurtër.