Ndaq beso, ndaq jo: Bananja ka nis të kultivohet në mes të Drenicës! (PAMJE)

Shaq “Rrota” nga Likoci i Skenderajt, i lidhur drejtpërdrejt në emisionin n’Frekuencë në ATV me Robin.

Qytetari ka treguar se para dy muajve ka mbjellur banane në kopshtin e tij dhe tashmë ajo po kultivohet suksesshëm në fshatin e tij në Likoc.

Shaqa thotë se atë e ka importuar nga Sllovenia dhe se nga dy fletë sa i kishte kur e ka mjellur, tashmë ajo i ka gjashtë të tilla.