Mrekullia e Zotit ne qiell, shikoni se cfare ka ndodhur ne keto Qytete..

Mrekullia e Zotit ne Qiell, shikoni se cfare ka nd odhur ne keto Qytete./Pamjet meP0SHT.

Nje video mjaft interesante ne youtube eshte shfaqur pak caste me pare dhe mund ta shihni gjera interesante.Shikoni mrekulline qe ka ndodhur do mbeteni pa fjale, te gjithe figurat jane ne video./Pamjet meP0SHT.