Roboti që i përgatitë 3 pije në 40 sekonda (Video)

Cafe X quhet roboti që shumë shpejt pritet ta zëvëndësoi aparatin e kafes. Ky robot është tejet praktik dhe i shpejt.

Brenda pak sekondave arrinë të përgatis 3 kafe cilësore.
Në San Francisco lokalet kanë filluar ta përdorin atë duke eliminuar aparatet e kafeneve.

Se si funksionin ky, shikojeni videon e mëposhtme.