Prekëse, nusja lëviz dasmën afër spitalit për t’i plotësuar dëshirën e fundit vëllait të sëmurë..

ND1QEN1 V!DE0N P0SHTE

Pamjet e mëposhtme janë filmuar gjatë ceremonisë të një çifti të ri, ndërsa nusja ka vendosur ta “dërgojë” dasmën e saj fare pranë spitalit ku qëndron i vëllai.

Ky i fundit vuan nga një sëmundje e rëndë dhe mjekët i kanë dhënë pak shpresa për jetën. Por ama e motra, ia ka plotësuar dëshirën e tij, që të jetë ai që ta shoqërojë të motrën drejt martesës.