Pamje nga momenti kur u kap Dardan Krivaqa..

Po licia e Kosovës ka njoftuar se është arr estuar Dardan Krivaqa, i dy shuari kryesor për v rasjen e 18 vjeçares./PAMJET ME POSHT.

Këtë e ka konfirmuar majori i po licisë në Komunën e Ferizajit, derisa tha se ai është arr estuar në një fshat të Ferizajit, dhe më pas do sillet në stacionin e po licisë.

Kjo u bë e ditur gjatë protestës e cila po mbahet për rastin tr agjik.

“Para dy tre minuta e kemi marrë konfirmimin se Dardan Krivaqa është arr estuar në Ferizaj”, tha majori i po licisë.

Ai shtoi se publiku do informohet për detaje pas pak minutash kur policia të dalë me raportin për arr estimin e të dy shuarit./gazetametro.net