Nuk do e besoni çfare fshihet në bodrumin e kryeministrisë! Nga ora me diamante tek miliona sende me vlerë (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama mbrëmjen e djeshme dha një intervistë për Blendi Fevziun, ku ka zbuluar edhe bodrumin ku mban dhuratat që i janë bërë atij që nga viti 2013.

Ndër dhuratat e pranuara në koleksionin e kryeministrit nuk mungonin as ato të shtrenjtat, ndërsa kryeministri ka bërë me dije se ato janë protokolluar dhe kur të ikë nga posti i Kryeministrit, do t’i lërë aty.

Edi Rama: Këto janë ora…

Blendi Fevziu: Njëra prej tyre mesa shoh e mbushur me diamante.

Edi Rama: Kjo është arsye që vijnë të na shpë rth ejnë Kryeministrinë.

Blendi Fevziu: Çelësin e mban vetëm ti?

Edi Rama: Jo unë nuk kam çelës, kjo është me kod, me kamera, e me të gjitha.ju ft0jm te nd1qn1 v1de0n me p0shte