Turistja serbe ankohet për plazhin në Shqipëri, zbulon çfarë e ka!

“Këtë vit, Shqipëria është ndër d estinacionet më të njohura për turistët serbë. Shumë prej të tyre lavdërojnë se çm imet janë shumë të përballueshme atje, dhe deti është blu dhe i pastër”. Kështu shkruan me dia serbe pranë qeverisë, B92.

Mirëpo, m edia në artikullin e publikuar i referohet një turisteje serbe që është a nkuar për Shqipërinë.

“Pushuesja ka publikuar një video në Tik-Tok, ku shpjegon se pas komenteve pozitive që kishte dëgjuar u nis drejt Shqipërisë, por kur mbërriti është përballur me një tjetër realitet”. “Deri sa erdha të gjithë thanë se është shumë bukur. Kjo është çfarë nuk na kanë treguar, papast ërti, erë e k eqe, ujëra të zeza nga të gjitha anët. Kjo është vetëm një pjesë”, ka thënë ajo në v ideon e postuar.

Në video, ajo theksoi se vendi në fjalë është Sp i lle, dhe p retendon se ujërat e zeza d erdhen në rrugë. Video tregon një plazh të zbraz ët ku njerëzit lanë bi shtat e ci gareve, si dhe shi she dhe kan açe, shkruan/B92.

“Thjesht është një plazh i mirë, përndryshe asgjë, është kaq i ço ro ditur, është aq i ndo tur,” tha ajo në vi deo.

Në fund të v ideos, ajo vuri në dukje se e vetmja anë e mirë është në fakt vetëm sepse plazhi është me rërë, por shtoi se njerëzit janë fa jtorë për gjithçka sepse nuk mbledhin mb eturinat.