Rita Ora ushtron në fitnes nën ritmet e këngës së Dua Lipës.

Këngëtarja shqiptare me famë botërore, Rita Ora, kujdeset gjithmonë që të jetë në top f ormë.

Dhe për ta bërë këtë, ajo ndjek me rregull us htrimet në palestër, pavarësisht në cilin shtet mund të ndodhet.
Së fundmi, 30-vjeçarja ndau me n djekësit e saj në InstaStory një v ideo nga një prej se ancave të përditshme të saj në fitnes, ku shihej bashkë me miqtë e saj dhe tr ajnerin personal duke bërë usht rimet e zakonshme.

Ajo çfarë ra në sy në videon e rishpërndarë nga këngëtarja, është se në sf ond dëgjohej një këngë e kënduar nga një tjetër këngëtare e famshme shqiptare.

Bëhet fjalë për këngën “One Kiss” të Dua Lipës, e cila mund të dëgjohej në sfo nd gjatë kohës që Rita po e k zeku t onte usht rimet për v ithe.

Rita dhe Dua fl itet se nuk kanë ndonjë ra port të afërt me njëra-tjetrën dhe janë munduar gjithmonë të shm angin sukseset e njëra-tjetrës, duke mos uruar për arritjet apo edhe duke mos u nd jekur fa re në rrjetet sociale.

Megjithatë, duket se muzika e ndërsjellë nuk iu pengon dy vajzave me origjinë të njëjtë – madje përkundrazi duket se u pëlqen aq shumë sa nuk hezitojnë të publikojnë edhe video në rrjetet sociale nën ritmet e këngëve të njëra-tjetrës.