Plot një νit nga νdekja e νëllaut të Sabri Fejzullahu, këngëtari bënë dedikimin prekës…

Janë bërë një vit nga v dekja e vëllaut të Sabri Fejzullahut.

Këngëtari i mirënjohur ka treguar se po e nd jen mungesën e tij ende edhe më shumë, shkruan “Kosovarja”.

Duke mos e pranuar f aktin që ka ndë rruar jetë, artisti ka ndarë një fotografi krahë “abes”, ashtu siç e quante ai ku ka e ka kujtuar me disa fjalë shumë pr ekse.

“O Abej o fisniku i jon qe te mori sot nji vite aj qe i besove e u m brshtete, , i madhi Zot. Dashnija vizitat e takimet qe ti i mbajte mes nesh, mes familjareve , po shu hen abeja im se Ti sje ma per me na bashku..I lumi Ti per shp irtin tan te paster , e per dashnin ndaj njerezimit .Kurr nuk te harroj Ty o mo tivues i imi qe me dhe vetem miresi”.