Në këtë foto ka diçka që nuk shkon? Vetëm 1 në 3 njerëz e gjejnë..

Në këtë foto ka diçka që nuk shkon? Vetëm 1 në 3 njerëz e gjejnë..

“Iluzionet optike janë të destinuara që të na konfuzojnë dhe të na shkëputin nga realiteti”.

Kështu, ju ndoshta nuk mund të dyshoni për dikë që ka rru dha në pamje të parë, apo të shihni se kur shtohet e hiqet një qen në një foto të ngjashme.

Për të kuptuar se për çfarë bëhet fjalë, ndiqini fotografitë në vazhdim.

Instruksionet i gjeni në përshkrimin ngjitur fotografisë.Shih pamjet te re’klama poshte ketij shkrimi…