Ku është Loredana që nuk ja rregullon dhomën burrit?

Ku është Loredana që nuk ja rregullon dhomën burrit?

Loredana dhe Mozzik janë një nga d yshet e njohura të estrades, që shumë shpesh bëhen pjesë e t hash et hemeve.

Lajmet me pr etendimet se u nd anë e bashkuan, janë të përditshme për çiftin e njohur, shkruan “Kosovarja”.

Mozzik, edhe këtë verë e ka pasur të angazhuar, me shumë koncerte e mbrëmje të ndryshme muzikore.

Dhoma e tij është një l ëmsh i gjallë.

Epo, ku ta marrë gruan tia r regulloj.

Dy shja ende jetojnë nd arazi, njëri në Kosovë, e tjetra në Zvicër. /Kosovarja/