Vαjza kap të dαshurin me një tjetër, ndodh hαtaja në mes të lokalit…

Një vajzë thote se kishte besim të ve rbër tek i dashuri i saj me te cilin ishte e lidhur prej 1 viti, por ne momentin

qe ka menduar ta vendosë në provë, ka zbuluar te pai ma g jin ues hmen.

Paraprakisht ajo është shprehur se është e bindur se i nuk e tr adhton sepse është shumë i dashur me të dhe tejet i kujdesshëm,

por megjithatë ka pranuar që një m odele të luaj rolin e një femra që fl irton me të dashurin e saj.