Mihrije Braha dhe Naim Abazi befasojnë fansen e tyre me nevojë të veçantë

Dita e sotme ka qenë mjaft e veçantë për Mihrije Brahën, pasi ajo së bashku me Naim Abazin kanë takuar një f anse të tyre me n evoja të ve çanta.

Këtë e ka bërë të ditur vet këngëtarja përmes një v ideo të publikuar në l logarinë e saj në Instagram.

Përveç se Naimi dhe Mihrija takuan vajzën e quajtur Ilirida, ata ishin përkujdesur që ti bëjnë edhe një dhuratë, e që ishte një va rëse të cilën vet këngëtarja ia vendosi në q afë.

Ilirida është një nga f anset më të zja rrta të çiftit i cili kanë një karrierë të gjatë mu zikore.