Arjani ka vendosur ta “rehatojë” Mevlanin, i propozon një femër

Arjani ka vendosur ta “rehatojë” Mevlanin, i propozon një femër

Arjan Konomi dhe Mevlan Shaba duket se kanë ru ajtur shoqërinë e tyre edhe jashtë programit.

O pinionisti i njohur ng a cmon shpesh ish-konkurrentin në rrjete sociale duke i përmendur femrat me të cilat ka dalë në program dhe ‘’dështimin’’ e tij për të dalë i ‘’përputhur’’ me ndonjërën.

Së fundmi Arjani ka p ublikuar një fotografi nga pushimet e tij në Karaibe dhe nuk mungoi një k oment nga Mevlani.

“Byrazer’’ qenke bo kolumbian’’, i ka shkruar ish-konkurrenti por përgjigja e Arjanit ishte ajo që shkaktoi shumë të qeshura.

‘’Meqë s’të eci me të bardha po të gjej një me ngjyrë këtej o ma vri’’, ia ktheu o pinionisti. /Gazeta Sinjali/