Vesa Luma ka vuajtur për plot dy vite me radhë: Kisha frikë se nuk do arrija ta shikoja

Pas 2 vitesh të gjata pritje, të mbushura me shumë mall, Vesa Luma mbërriti më në fund në Shqipëri. Ajo u nis në një udhëtim prej 31 orësh së bashku me djalin, Lianin, nga Zelanda e Re drejt Tiranës.

Këngëtarja ndau me ndj ekëist detaje gjatë udhëtimit dhe tr egoi se gjatë 12 orëshit të parë të udhëtimit hi dratoi lëkurën bashkë me Lianin për t’u re laksuar dhe për të marrë me qet ësi rrugën e gjatë. Ajo publikoi dhe një foto të Lianit dhe tregoi se i vogli e për balloi udhëtimin në formën më të mirë të mundshme.

Me mbërritjen në Tiranë, këngëtarja vizitoi menjëherëë vjehrrën e saj dhe të afërmit e Big/Bastës. Ndërsa ditët e fundit ajo është bashkuar me njerëzit e saj të sht renjtë dhe ka nda rrë në rrjete sociale një foto shumë e mo cionuese. Ajo ka postuar një foto të nënës së saj, e cila shihet me Lianin dhe nipin e mbesën e Vesës. Këngëtarja shprehet se kishte frikë se nuk do e arrinte këtë moment pas mungesës së saj prej 2 vitesh.

“Pamja të cilën e kam ëndërruar gati 2 vjet nga fri ka se s’do ta kem mundësinë me e pa. Faleminderit Zot. Gjyshja me nipat e mbesën bashkë“, shkruan Vesa e pr ekur.