U prish dynjaja thuaj:Dalin në treg recipetat për burra: Po turen të gjithë t’i porosisin

Të bre ndshmet për meshkuj janë kryesisht një model dhe të thjeshta. Por, një k ompani ka vendosur që t’i ndryshoje ‘rregullat’.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Linja e re të br endshmeve përfshin re çipeta dhe mba thje të sjella në modele dhe ngjyra nga më të ndryshmet.

Në një përshkrim të publikuar në u eb sajtin e saj kompania shkruante:Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ne na pëlqen që të dizajnojmë të br endshme të rehatshme dhe u nike..Një numër i madh djemsh janë duke zbuluar ko mfortin që të ofrojnë të b rendshmet e lehta. “HommeMystere” e kupton që ju dëshironi veshje cilësore të bëra me kujdes, vëmendje ndaj detajeve dhe që përshtaten në mënyrë të përkryer në formën e tru pit tuaj…”

Edhe pse duket si një trend mjaft i çud itshëm që mund të r efuzohej nga konsumatorët, një numër i madh meshkujsh kanë nisur t’i porosisin.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…