Pamje Shokues Kur Kamioni Bie Nga Mbikalimi Në Autostradë

A k s i denti la të vd ekur sh oferin e kamionit, por fatmirësisht nuk shk aktoi asnjë i n c ident në autostradë.
Ka merat e autostradës tregojnë kamionin në urën Thap Chang Mai bridge në Bangkok, i cili po ecte me shpejtësi.Shih pamjet te re’klama

Kjo pavarësisht shenjës që ndalonte kalimin e k amionëve të rë ndë me 4 rrota a më shumë.
Kamioni me 18 rrota, i cili ishte i mbushur me oriz, humbi kontrollin kur po merrte kthesën në urë dhe ra jashtë parmakut.Shih pamjet te re’klama