Ikën për jetë më të mirë/ Makina u kthye përmbys dhe u bë copa copa/ Shqiptarët burrë e grua humbin jetën në Amerikë

“Dy shqiptarë, burrë e grua, humbën jetën pas një aks identiNgjarja ndodhi dje në mëngjes në Urën George Washington në New York bënë të ditura aut oritetet”.

“Ngjarja ndodhi në ora 9:42 të mëngjesit, sipas orarit lokal, kur një veturë Honda CRV u përplas me një Chevrolet Corvette, në pjesën e ulët të urës”.

“Honda u përmbys, ndërsa udhëtonin dy shqiptarë nga Malësia Muharem Frluckaj, 52 vjeç dhe bashkëshortja e Bisere Frluckaj, 47 vjeçe”.

“Dy të ndjerët banonin në Bronx Gruaja u shpall e vde kur në vend, kurse i shoqi që ishte në timon, u dërgua me urgjencë në spital, por ndërroi edhe ai jetë disa momente më vonë”.

Sho feri i makinës tjetër u dërgua në një spi tal në Téaneck, me l ëndime të lehta.