Altin Shira në l0t nga surpriza që i bënë ‘live’ në emision. Pas 28 viteve të para, zbulon diçka për herë të parë…

Altin Shira në l0t nga surpriza që i bënë ‘live’ në emision. Pas 28 viteve të para, zbulon diçka për herë të parë…

“Ku je ti” është dueti që bëri bashkë Altin Shirën dhe Alban Kondin. Altini tregoi në programin ;Abc e Pasdites’ me moderatorin Ermal Peçi se në fa kt ishte njohur me këtë projekt një vit më parë. Edhe pse në mëdyshje nëse kënga do prezantohej tani apo në vjeshtë, shprehet i lumtur për suksesin që pati që nga pub likimi ditë më parë.

Teksa rr efente për karrierën dhe familjen, sht anget nga ‘zarfi konfidencial’ i Ermalit. Në lojën e emocioneve, bie në ku rthin e tij teksa beson se një koleg do ti komunikonte diçka. Kaq mjaftoi që këngëtari të vihej në si klet, madje të kërkonte dhe pak ujë. Por kush fshihej pas surprizës? Ermali tregon se zonja e tij ka pranuar për herë të parë një dalje televizive.

“Baba i mrekullueshëm, bashkëshort i p ashoq, fëmijë ideal”, tha ndër të tjera bashkëshortja e këngëtarit.

Fjalët e saj e pë rlot ë n Altinin, i cili tregoi se kishin 28 vite martesë.

“Nuk dija gjë fare, isha o u t. U ç udita. Qysh në momentin që kam filluar albumin e parë e deri më sot, unë nuk e kam fare për tu rp të them që çdo gjë e konsumoj me nusen, marr mendimin e saj, duke nisur që tek veshja”.

Ndër të tjera ai tha se tashmë që djemtë janë rritur dhe po shohin jetët e tyre, kjo kohë mes tyre mund të cilësohet si mjalti i dytë.

“Do të them edhe një gjë tjetër. Nuk rri pa e treguar dhe nuk e kam thënë në asnjë television tjetër. Unë kam 28 vite që jetoj me vjehrrën, nuk e ndaj nga nëna ime. Unë jam martuar në moshën 21 vjeç dhe 28 vite ajo më ka rritur fëmijët… ato çuna që shikon ti ajo i ka rritur”.

Ermali e pyet nëse e mendojnë largimin dhe je tesën në Amerikë, por Altini pohoi se I pëlqen shumë je tesa në Shqipëri edhe pse lë një‘..por’ pasi sipas tij jetës nuk i dihet kurrë.