A është kjo doktoresha më e bukur në Kosovë?

A është kjo doktoresha më e bukur në Kosovë?

Anita Muja është d ermatologia e stetike më e njohur dhe pre stigjioze në Kosovë, që gjen zgjidhje për shumë pr obleme de rmatologjike dhe e stetike.

Anita Muja, që është s in onim i profesionalizmit, por edhe elegancës e bukurisë, është shndërruar në një nga emrat më të afirmuar të kësaj fushe.

Ndërkohë, ne f aqen e Anita Muja në Instagram, shohim një galeri të tërë fotosh nga angazhimet e saj profesionale, por edhe foto ku shihet bashkë me të shoqin, doktorin e njohur dhe ish deputetin Shaip Mujaj dhe dy djemtë e tyre.

Portreti familjar i doktoreshës së pashme, duket perfekt./kosovarja