“Të dua Goran”, shqiptarja ia shpreh dashurinë këngëtarit…

“Të dua Goran”, shqiptarja ia shpreh dashurinë këngëtarit…

Me 22 gusht në Korçë pritet të performojë këngëtari serb, Goran Bregoviq, si pjesë e festës së b irrës e cila mbahet çdo vit.Pjesëmarrja e tij në këtë festë po kundërsht ohet nga të fa mshmit shqiptarë, të cilët kanë hequr dorë nga performanca, si Dafina Zeqiri, Capital T dhe së fundmi Shemi i “Ilirëve”.

:E për dallim prej atyre që kanë dal kundër ftesës për të, ka prej tyre që mezi presin ta shohin.

Në pro filin e artistit serb në Instagram, ku është bërë njo ftimi për blerjen e biletave dje, pati komente të ndryshme.

Një shqiptare ia ka shprehur edhe dashurinë.

“Të dua Goran”, ka qenë komenti i saj.

Ndërkohë, shumë të tjerë e kanë ofenduar dhe i kanë thënë se nuk ‘je i mirëseardhur