Tani po që e kuptuam se kujt i mori bukurinë Arta Nitaj?

Tani po që e kuptuam se kujt i mori bukurinë Arta Nitaj?

Gati se e gjithë vera ishte e re zervuar me pushime me Arta Nitajn.

Edhe në momentin që po lexoni artikullin ajo është në pushime. Kësaj here ajo shkoi e shoqëruar nga e ëma.

Në mesin e shumë fotografive dhe v ideove që ajo ka publikuar, Arta ndau edhe një fotografi të nënës së saj.

“Të dua mami”, shkruan ajo dhe nuk shkon pa u vërejtur sa shumë i ka ngj arë modelja nënës së saj.

Më poshtë mund të shihni postimin e saj.