Shkunden Karaibet, tërmeti me magnitudë 7.2 i ѕhkallëѕ Rihter godet Haitin, raportohet рër dëme të mëdha

Një tërmet i rë ndë me magnitudë 7.2 i shkallës Rihter ka go ditur Haitin. Lëkundjet janë ndier përtej detit të Karaibeve teksa r aportohet për d ëme të mëdha.

Njerëzit kanë ikur nga shtëpitë dhe ndërtesat e tyre menjëherë pasi rr ezikohen të s hemben.

Edhe pse tërmeti është i f ortë, Sistemi i A larmit në SHBA ka d eklaruar se nuk ka rr ezik për ts unam.