Habi e madhe! Ish-presidentja kroate nge gishtin: Kjo është për të drejtat e grave, burrat të…

Habi e madhe! Ish-presidentja kroate nge gishtin: Kjo është për të drejtat e grave, burrat të…

Ish presidentja kroate Grabar Kitarovic ka r eaguar ndaj de klaratave të fundit të Miroslav Skora dhe Nina Raspudic mbi a bortet e grave të d hunuara, shkruajnë m ediet kroate.

“Mbështes të gjitha gratë për vendimin e tyre dhe ngrenë zërin kundër atyre që përpiqen të na kthejnë me shekuj prapa. Ka ikur koha kur gruaja ulej në një qoshe ”, ka thënë ajo.

“Gjithmonë kam qenë për je tën, por për një jetë me të drejtë të zgjedhjes. Pa p resion, pa st igmatizim, posaçërisht në s ituata të ndjeshme sikurse është p ërdhunimi. Prandaj, në sh enjë të mbështetjes, unë jam duke e ngritur gishtin e mesëm, për ne gratë dhe të drejtat tona, por edhe për burrat që na mbështesin”, ka thënë ajo për Jutarnji List, e cila edhe e ka dërguar këtë fotografi.