FOTO-VIDEO/ Rikthehet Lek Plepi, …por nuk do e besoni si ka “degraduar”

FOTO-VIDEO/ Rikthehet Lek Plepi, …por nuk do e besoni si ka “degraduar”

Lek Plepi ka sh përthyer në ma ll kime ndaj kryeministrit Edi Rama dhe ministrit të Br endshëm Sandër Lleshjat, për dhu nën e po licisë ndaj qyetarëve të p afajshëm në sh esh.

Lek Plepi shprehet se pasi i mbylli njerzit për dy muaj me rradhë, tashmë ki marre zvar rë nëpër she she, pa asnjë të drejtë.

“Ej po çfarë po ndodh në kryeqytet mo?! O Edi Rama, o a nt injë rë zor, o a nti shqiptar, o serb, o i p abesë, o Sandër Leshi! Po ku i merrni këto të drejta për të dhënë këto urdhra mor?! Po si tëhiqet ro bi zv arrë”?! I mb yllët dy muaj brenda e tani i merr zv arrë nëpër sh esh… “O paçi zi e më zi”!

O jua tr ettë zoti farë, ça jeni ju mor, mos paçi f arë mrapa. O pa çi zi e më zi në familjet tuja. Mos ua nd aftë zoti lo tin dhe dhu im bjen Ua tr ettë zoti fa rën, zoti ua trettë fa rën o Sandër Leshi o Edvin Ku va. Ua tr etë zoti fa rën!”- shprehet Lek Plepi.