E rëndë! Vetëm 28 vjeç, vdes nga Covidi infermierja shqiptare

Koronavirusi i ka m arrë je tën në moshë të re një i nfermiereje shqiptare nga Kërçovë të Maqedonisë së Veriut. Si pa sojë e sëm undjes ka hu mbur je tën Lindita Alimi, 28-vjeçe. Lajmi bëhet i ditur në një postim të “Shoqata e Infermierëve të Shqipërisë” në Facebook.

Postimi i plotë:

Nd erron jete ne moshe te re I nfermierja. Lindita Alimi 28 vjece nga Kerćova,Maqedonia e Veriut. E p rekur nga covid-19 nuk mundi ta fitonte bcetejen me a rm ikun vde kje pr ures. Sh oqata e I nfermiereve te Shqiperise i shpreh ng ushellime te perzemerta familjes dhe kolegeve te Lindites.