Trupat U Mbuluan Me Çarçaf/ Detajet Rréqethése Nga Ngjjarja, I Möri Jètën Edhe Nënës E Fëmijës Së Vogël Më Pas Dhe…

“Detaje të reja bëhen me dije lidhur me ngjar jen e kobs hme që ndodhi sot në mbrëmje në Plymouth të Anglisë”.

Një person i u të rbua për arsye që ende nuk dihen, duke v ra rë të paktën 5 pe rsona, përfshirë nënën e tij dhe një fëmijë të vogël, si dhe 3 persona të rstësishëm. Më pas ai vr au veten.

Deputetët lokalë u bënë thirrje banorëve që të “qëndrojnë të qetë” dhe të qëndrojnë brenda, ndërsa presin më shumë i nformacion, duke shtuar se ishte një “ditë e zy mtë për qytetin dhe komunitetin”.

“Burimet e sigurisë thanë sonte se gjashtë persona kanë v dek ur, përfshirë personin , duke shtuar se nuk po trajtohej si një in cident te rrorist”.