“Do të mbes pa flokë,Tuna kërkon urgjentisht ndihmën e ndjekësve”

“Do të mbes pa flokë,Tuna kërkon urgjentisht ndihmën e ndjekësve”

Altuna Sejdiu është padyshim njëra nga këngëtaret shqiptare më me stil, e cila ka gux uar gjithmonë të e ks per imentojë me veshjet dhe stilet në paraqitjet e saj televizive por edhe në përditshmëri.

E veçantë dhe e k uruar deri në çdo de taj Tuna është edhe sa i përket flokëve, me të cilat duket se ka një pr oblem së fundmi dhe ka kërkuar ndi hmë nga ndjekësit e saj publikisht.
“Dikush le të më ndi hmojë të gjej ngjyruesin tim të flokëve ose do të mbes tu llac deri javën e ardhshme”, ka shkruar Tuna.

Ndryshe këngëtarja ka pak kohë që është bërë nënë për herë të dytë duke sjell në jetë djalin Zen dhe kjo është arsyeja që ajo është shk ëputur nga projektet muzikore dhe koncertet por vazhdon të qëndrojë shumë a k ti ve në rrjetet sociale.
Por rikthimi i saj mund të ndodh shumë shpejt pasi ka pak ditë që këngëtarja nga Shkupi është shfaqur nga një studio televizive ku duket se po përgatit diçka të re.