A Do Jenë Shqipja Dhe Tea Në ‘Big Brother VIP’?

A Do Jenë Shqipja Dhe Tea Në ‘Big Brother VIP’?

Vjeshta që rikthen programet televizive premton një super-sezon.

Kjo mes tjerash edhe falë projektit “Big Brother VIP” i cili pas paralajmë rimeve, sht yrjeve nga viti në vit për arsye të ndryshme, më në fund sheh dritën e nisjes në muajin tetor. Gjithçka nga përgatitjet që përfshijnë një staf goxha të gjerë po mbahen shumë h ermetike.

Por, një prej personave të angazhuar në f azën para nisjes, gazetari Eraldo Rexho ka ndarë pak nga çfarë na pret.

I përfshirë në r ekrutimin e ‘VIP-ave’, Rexho për programin “Pushime on TOP” d eklaroi se 90% e emrave janë “mbyllur tashmë”.

I pyetur se a do ketë personazhe të “Përputhen” në program, ai tër th or azi i dha përgjigjen spekúlímeve që qarkulluan gjatë verës në m edia me Shqipen dhe Tean si dy prej emrave që do jenë në këtë format “reaity”.

“Asnjë nga emrat e personazheve që kanë qa rkulluar në rrjet nuk do të jenë pr otagon is të në “Bíg Brotheer VlP” të edicionit të parë. Këtë di ta them me si guri” – de klaroi Rexho.

Duket se produksioni nuk ka rr ezikuar për ta shndërruar “Big Brother VIP” në një r eprizë të “Përputhen”, ashtu siç frî kë soh eshín një pjesë e konsíderúeshme e publikut./Prive.aI/.