Këto vargje në emisionin “Oxygen” të Besim Dinës i këpusin zemrën çdo Mërgimtari (VIDEO)

Mërgimtarët tanë të cilët po vijnë në Kosovë për pushime, si gjithmonë po përballen me pritje në kufi. Dhe kjo nuk ka ndryshuar as në këtë verë./Pamjet meP0SHT.

Me gjithë miratimin e Rezolutës në Kuvendin e Kosovës për heqjen e kontrolleve kufitare për diasporën, një pjesë e mërgimtarëve thonë se u janë nënshtruar atyre në të dyja anët. Ndërsa sipas Ministrisë së Brendshme të Kosovës, kolonat nuk krijohen në territorin e Kosovës por në atë të Serbisë.

Kolonat e gjata në pikat kufitare që ndajnë Kosovën me Serbinë nuk shkaktohen si pasojë e pikë kontrolleve që operojnë këndej kufirit, por në territorin e Serbisë.