Një qytetar incizon dy policë duke kryer marrëdhënie në veturë gjatë orarit të punës..

Dy oficerë policie nga qyteti meksikan Ecatepeco u pushuan menjëherë nga puna pasi në media sociale u shfaqën prova se ata nuk kishin respektuar uniformën e tyre./SH1K0 Pamjet meP0SHT.

Një qytetar i kapi ata duke bërë marrëdhënie seksuale në veturë dhe iniczoi aktin për të dëshmuar se ata kishin bërë shkelje gjatë orarit të punës.

Njeriu i varfër kishte frikë se mos kishte ndodhur ndonjë e keqe, por ai gjeti këtë çift policësh në një situatë të pakëndshme.

Videoja u postua në Twitter më 23 korrik dhe gjithashtu zemëroi publikun sepse komuna ku ndodhet Ecatepec është një nga më të pasigurtat në shtet.