‘E HUPI KONTROLLIN’: ÇARTET KOSOVARI, E RRAHË VETURËN E TIJ ME SHKOP..

E g0det veturën pa ndal dhe me gjith forcën që ka.

Ky është kaçanikasi, Sadat Fera i cili në shenjë rev0lte ndaj k0r0nav1rus1t nuk ka kursyer veturën e tij.

Dhe këtë gjest jo normal mund ta ndiqni në videon që ju sjellim më poshtë.

V1DE0