Ramush o analfabet, ik e shko puno ndonjë punë kondukteri, o ”bodigardi!”

Ramush o analfabet, ik e shko puno ndonjë punë kondukteri, o ”bodigardi!”

Gjithë, ama me rend, duke fillu nga të gjitha figurat e k ombit;Skenderbeu bashkëpuntor i Serbisë, Ismail Qemali dhe ky bashkëpunëtor i Serbisë, edhe Hasan Prishtina punoi për Serbi dhe Shaban Polluzha isht me Serbi, të gjithë nga janë e ka nuk janë, edhe Albin Kurti, veç anafabeti Ramush Haradinaj është shqiptar i madh dhe p atriot, gjith të tjerë janë tr adhtar!A po kuptoni kur pushteti ta hup kontrollën, a po kuptoni kur nga p ushteti ta heqin t agj inë, atëherë po dihet se si po flet, flet si analfabet, nuk flet ndryshe;

kështu, të gjithë i bën tr adhtar dhe vetn e dekoron me titullin ma të lartë, me titullin p atriot!

Ramush, besa nga tani po të jap gr adën më të lartë,”anafabet i politikës tonë”; ik bre vëlla, shko e bën ndonjë detyrë tjetë, a ndonjë punë kondukteri, o ‘bodigardi’Ju ft0jmē të nd1qn1 v1de0n mëp0shtë…