Vdes ish ushtari i UÇK-së dhe gazetari Blerim Zhabari

‘Vdes ish ushtari i UÇK-së dhe gazetari Blerim Zhabari’

Mëngjesin e sotëm, qyteti i Vushtrrisë dhe gazetaria është tr onditur nga lajmi për vd ekjen e Blerim Zhabarit.

Zhabari ishte kthyer nga Zvicra për t’iu bashkuar radhëve të U shtrisë Çl irimtare të Kosovës, ndërsa bashkë me Gazmend Morinën kishin kr ijuar po rtalin veriu.info.

Lajmin për vdek jen e tij e bëri të ditur përmes një postimi bashkëpuntori i tij i ngushtë, Gazmend Morina.

Postimi i plotë:

“Ma këpute shpi rtin vëlla Blerim

Me pik ellim te thelle ju njoftoj se sot ka nde rruar je te Blerim Zhabari.

Blerim, ishe shoku me besnik, njeri i urte e intelektual i dalluar, v eteran qe le Zvicren per t’iu bashkuar ne oret e para U ÇK-se, gazetar i sh quar e familjar i de votshem.

Nga asgje krijuam se bashku nje medium, te cilen ma besove nga dita e pare dhe kurre nuk me le vetem ne asnje s fide. Ishe vellau im dhe keshilltari im ne cdo moment qe me duhej. Nje liber me shkru per vi rt ytet e tua eshte pak.
Nuk do te te harroj kurre shoku im i jet es! Qofte i per jetshem kujtimi per ty Blerim!”.