“Politika serbe vazhdon të sillet ndaj Kosovës sikurse këtu nuk ka ndodhur asgjë” (Video)

“Politika serbe vazhdon të sillet ndaj Kosovës sikurse këtu nuk ka ndodhur asgjë!” (Video)

Nëse Aleksandër Vuçiç dhe pu shteti në Serbi ata që ishin me plot faj, kur kthehen nga Ha ga, ata në Serbi priten me e ntuziazëm, ata priten si he ronj!Për kthimin e tyre organizohen manifestime të bujshme dhe sipas kësaj Serbia, realisht pu shteti në Serbi ata i konsideron si he ronj të Serbië!

Disa janë akoma aktiv dhe të lidhur me aktivitet direkte politike, siç është r asti me Shainoviçin, i cili me tu kthyer në Serbi u prit mrekullueshëm dhe u angazhua në politike; do të thotë politika serbe vazhdon të sillet ndaj Kosovës sikurse këtu nuk ka ndodhur asgjë!

Atëherë sht rohet pyetja, cili është mesazhi i Serbisë për pajtim me shqiptarët në Kosovë?!

Në Serbi e marrin për h ero Drazhe Mihalloviçin!

Daçiç ka dhënë idenë që ti ngritet l a p i d a r ë Sllobodan Millosheviçit!

‘Videomateriali minuta 40’