Lajm i kóbshëm nga Durrësi, 29-vjeçarja “ndërron jetë” duke pirë ujë. 5 ditë më parë u bë nënë

Lajm i kóbshëm nga Durrësi, 29-vjeçarja “ndërron jetë” duke pirë ujë. 5 ditë më parë u bë nënë

Lajm tr0nditës nga qyteti i Durrësit. Një 29-vjeçare ka n dërruar je të dje paradite, ndërsa ishte duke pirë ujë, 5 ditë pasi ka sjellë në je të foshnjen e saj, raporton gazetarja Klodjana Haxhiaj.

Familjarët e Ardita Muçës kanë bërë d enoncim në Po lici dhe drejtojnë gishtin nga mj ekët. Ata pre te ndojnë se ata nuk kanë treguar kujdes ndaj vajzës së tyre gjatë pr ocesit të lindjes, ndërsa presin rezultatet e mj ekësisë l i g jore.

E reja lindi me oper acion c ez arian në datë 30 Qershor në s pitalin e Durrësit dhe pas katër ditësh ka dalë nga spi tali. Dje, pasi ishte takuar me motrën e saj, pasi piu ujë u k ëput e ra ne dy sheme. Nd ihmën e parë ja dha bashkëshorti, i cili e solli në jetë. Am bulanca mbërriti vonë dhe pa p ajisjet e duhura. Ekipi që erdhi në banesë bëri pr ocedurën, por kërkuam që të vijë një mjek, pasi ata nuk ishin të përgatitur për pa ciente lehonë. Më vonë erdhi mje ku”, tregojnë të afërmit, raporton News24.

Më tej, ata sqarojnë se bo mb ola e oks igjenit kishte mbaruar, ndërsa e reja në urg jencë kishte mbërritur me rr ahje zemre, por m jekët ju kanë thënë se trvuri nuk funksionon pa o ksi gjen. “E keni sjellë vonë, na thanë m jekët”, tregojnë më tej të afërmit e të n dj erës.