Konkurrentja e Përputhen 2 tregon linjat perfekte të trupît me bîkini të zeza

Konkurrentja e Përputhen 2 tregon linjat perfekte të trupît me bîkini të zeza

Sara Malaj ka vënë në fo kus l injat trupore.

Ish- konkurrentja e “Përputhen” ka sjellë disa imazhe të reja teksa shijon rrezet e diellit në një pishinë, shkruan lajmi.net.

Sara është paraqitur veshur me bikini të zeza duke vënë në pah li njat fa ntastike tr upore, por edhe duke re klamuar tatuazhet në pjesë të ndryshme të tr upit.

Ajo arriti të grumbullojë 36 mijë pëlqime nga ndjekësit e saj në instagram, të cilët po ashtu nuk hezituan t’i japin komplimente.

Sara ishte përfolur për lidhje me gjakovarin Atdhe Xharavina, që u r ind ez dhe u shua shpejt siç edhe nisi.