I riu vdiq nga shpërthimi i gomës, banori: Ambulanca u vonua, s’duan me dit’ a është pulë a sorrë

I riu vd iq nga shp ërthimi i gomës, banori: Ambulanca u vonua, s’duan me dit’ a është pulë a sorrë

Një banor i z on ës ku ndodhi shp ërthimi i gomës që i mo ri jet ën 20-vjeçarit në Durrës ka deklaruar për mediat se ambulanca është vonuar rreth 40-45 minuta për të ardhur në vendin e ngj arjes./Pamjet meP0SHT.

Ai shprehet se kanë dëgjuar vetëm zhur mën në momentin e sh përthimit dhe vendi është bërë mj egull dhe më pas kanë parë të riun të sht rirë në tokë.