Gruaja shqiptare Iind gjashtënjakë në Zvicër/ Shteti nuk kursehet fare, i bën foshjave dhuratën e madhe..

Gruaja shqiptare Iind gjashtënjakë në Zvicër/ Shteti nuk kursehet faore, i bën foshjave dhuratën e madhe..

I pa zako ntë është ra sti i një shqiptareje, e cila ka lindur gjashtënjakë. Nëna nga Prishtina ka lindur gjashtë fëmijë në Zvicër dhe shteti zviceran duket se është mjaft i lumtur për këtë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Për këtë, shteti zviceran ka vendosur që të kry ejë të gjitha de tyrimet për të gjithë fëmijët deri në moshën 18 vjeçare, duke përfshirë edhe shkollimin.Nga spi’tali, bëhet me dije se nëna është mirë me shëndet dhe foshnjat po ashtu. Gruaja shqiptare Iind gjashtënjakë në Zvicër/ Shteti nuk kursehet fare, i bën foshjave dhuratën e madhe..!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet…