Getoari, Noizy , Labi E Në Fund Turku, Ja Pamjet Ku Genta Puthej Me Ish Të Dashurit.

Getoari, Noizy , Labi E Në Fund Turku, Ja Pamjet Ku Genta Puthej Me Ish Të Dashurit.

Getoar Selimi padyshim që njihet shumë në intustrinë muzikore Kosovare dhe Shqiptare ai ishte i dash’uri i parë i Gentës flasin mediat,pastaj Noizy etj.Por sot ajo është së bashku me mi larderin Turk ku ka publikuar dhe një video be fasuese.Ja kush është ai do b efasoheni edhe më tepër sht!ype rek1,amen me p0,shte dhe shikoje vidj0n: