E besoni apo jo? Ja motra e cilës këngëtare shqiptare është kjo bukuroshe!

E besoni apo jo? Ja motra e cilës këngëtare shqiptare është kjo bukuroshe!

Diana Tahiri po merrë vëmendje.Motra e këngëtares shqiptare Adelina Tahirit ka zgjuar k ureshtjen e nd jekësve duke postuar imazhe të ndryshme në Instagram.
Ani pse e re në moshë, Diana po merr vëmendje me postimet e saj, sa në b ikini e sa në disa tjera e gri mosur dhe e rregulluar si të ishte e madhe.

Duke parë në fotot që ka sjellë së fundmi herë, lirshëm mund të themi se nuk po i ngjanë Adelinës vetëm në pamje por edhe me t rup, apo thënë shkurt, ‘copy-paste’ si ajo.

Theksojmë se edhe Diana merret me muzikë qysh në vegjëli, ndoshta mund ta shohim edhe atë ndonjë ditë pjesë e tregut muzikor.