Del fotoja/ Ky është kameramani shqiptar që i mori jètën gruas pa pikë mėshire

Del fotoja/ Ky është kameramani shqiptar që i mori jètën gruas pa pikë mėshire

Ju që shihni në foto është Artan Ismalaja i cili pasi ma s a kroi me th ikë bashkëshorten e tij Klarita Ismalaja t entoi të vet ëv ritej. Ngj arja e r ëndë ka ndodhur ditën e sotme në oborrin e një stalle lopësh në Bubq, pasi çifti i cili jetonte prej vitesh në Tiranë kishin shkuar me makinë.

Çifti ishin prindër të dy djemve më i madhi 22 vjeç dhe i vogli 16 vjeç dhe kishin në pronësi të tyre një dyqan pranë fakultetit të Inxhinierisë.

Artan Ismalaja ak tualisht ndodhet në spi talin e T raumës, pasi ka go ditur disa herë veten e tij me th ikë duke sh kaktuar pla g ë të shumta. 51-vjeçari ishte kamareman me profesion, por ende mbeten të paqarta m o ti vet e kësaj n g jarje të r ëndë.