Anglezi Martohet Me Shqiptaren, Por I Ndodh E Papritura: U “Shokova”Kur Mora Vesh Se Punonte Si…

Anglezi Martohet Me Shqiptaren, Por I Ndodh E Papritura: U “Shokova”Kur Mora Vesh Se Punonte Si…

Kësaj here në rub rikën e ps ikologes në gazetën britanike ‘The Sun’, ka mbërritur një histori që përfshin një vajzë shqiptare. Një 39-vje çar anglez është njohur me një vajzë 23-vj eçe nga Shqipëria përmes rrjeteve sociale, dhe vetëm pak kohë më pas ata janë martuar./Pak sekonda pasi ta kaloni mar ketingun shfaqen pamjet